Știri

Borussia Dortmund intoarce rezultatul si merge in semifinalele Champions League

Borussia Dortmund și Atletico Madrid s-au înfruntat marți în manșa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Meciul a plecat de la 1-2, scor înregistrat în tur, însă Borussia a avut parte de un retur de excepție și a câștigat cu 3-2, mergând astfel în semifinale.


Borussia Dortmund - Atletico Madrid a fost unul dintre cele mai spectaculoase dueluri pe care le-am putut urmări marți seară. Spaniolii au plecat cu avantajul golului în urma victoriei cu 2-1 din tur, însă în prima repriză el a fost anulat și chiar erau nevoiți să alerge după egalare. Julian Brandt și Ian Maatsen au reușit să înscrie golurile care au adus-o pe Borussia în avantaj la pauză, 2-0.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Lucrurile s-au mai liniștit imediat după pauză, atunci când Hummers a fost la post într-un moment nefericit și mingea a intrat în proprie poartă, 2-1. În minutul 64, mutarea lui Simeone dădea roade, Coreea înscria și egala la 2 după ce a fost introdus în minutul 46. Ei bine, Dortmund nu a cedat și încurajată de peste 81.000 de fani veniți s-o vadă cum câștigă, nu a dezamăgit. Fullkrug și Marcel Sabitzer au marcat golurile victoriei cu 4-2 în minutele 71 și 74, stabilind și care va fi semifinalista dintre cele două echipe.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri