Știri

Belgia învinsă de Maroc și lucrurile se complică în Grupa F

Belgia a pierdut în fața Marocului și a ieșit de pe primele două locuri care asigură calificarea în optimile de finală, dar rămâne la mâna ei.


Lucrurile în Grupa F s-au complicat după rezultatele din etapa a 2-a, iar cea care a pierdut cel mai mult este chiar Belgia. Văzută drept una dintre favoritele la ridicarea trofeului, selecionata europeană a fost făcut-o K.O de Maroc, după ce jocul s-a terminat cu 2-0 în favoarea africanilor. Saiss și Aboukhlal și-au trecut numele pe tabela de marcaj în acel duel, deși în prima repriză VAR-ul a anulat un alt gol marcat de Maroc. În celălalt meci al Grupei F, Croația și-a respectat statutul de lider și a trecut cu 4-1 de Canada.

Belgia, obligată să învingă Croația

„Dracii roșii” au acum o singură carte de jucat și aceasta este cartea victoriei. Kevin de Bruyne & Co. au nevoie să învingă Croația în ultimul meci din grupă și astfel să fie siguri că nu stau la mâna rezultatelor pentru a obține calificarea în optimi. În prezent, Belgia este la un punct în spatele Croației și Marocului, dar cele două echipe deja s-au înfruntat între ele, iar

Dacă echipele termină la egalitate de puncte, atunci golaverajul este principalul criteriu, iar Belgia nu este avantajată nici aici. Ea are -1, în timp ce Maroc are 0-2, ceea ce ar presupune ca africanii să piardă la scor în fața Canadei, ceea ce este puțin probabil.

Clasament Grupa F

  • Croația – 4 puncte (4-1 golaveraj)
  • Maroc – 4 puncte (2-0 golaveraj)
  • Belgia – 3 puncte (1-2 golaveraj)
  • Canada – 0 puncte (1-5 golaveraj)

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri