Știri

Beatriz Haddad Maia scrie istorie în tenisul epocii moderne

Odată cu victoria de miercuri care a dus-o pe Beatriz Haddad Maia în semifinalele Roland Garros 2023 s-a scris istorie. A devenit prima jucătoare din Brazilia care se califică în semifinalele unui Grand Slam în ultimii 55 de ani.


Beatriz Haddad Maia s-a calificat în semifinalele turneului Roland Garros 2023, ceea ce reprezintă cea mai bună prestația din carieră. Aflată pe locul 14 în ierarhia mondială, sportiva în vârstă de 27 de ani urmează să se dueleze cu locul 1 mondial și are a doua șansă. Cu toate acestea, pe parcursul turneului a reușit patru victorii în trei seturi.

În cel mai recent meci a plecat tot cu a doua șansă și a reușit să producă surpriza. Haddad Maia a învins-o cu scorul ce 3-6, 7-6 (5), 6-1 pe Ons Jabeur, tunisianca aflată pe locul 7 în clasamentul WTA. Odată cu accederea în penultima fază a Grand Slam-ului de la Paris a scris istorie. A devenit prima jucătoare din Brazilia care s-a calificat într-o semifinală de Grand Slam în ultimii 55 de ani. Cu alte cuvinte, este prima jucătoare din Brazilia care în epoca tenisului modern reușește această performanță.

Iga Swiatek vs Beatriz Haddad maia se joacă joi, 8 iunie, dar nu înaintea orei 17:30, ora României. Dacă se va califica în detrimentul locului 1 mondial, favorita 14 la câștigarea turneului va juca în ultimul act cu învingătoarea duelului Karolina Muchova vs Aryna Sabalenka.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri