Știri

Barcelona l-a dat afara pe Xavi - Cu cine l-a inlocuit deja?

Este timpul schimbării la FC Barcelona, conducerea l-a demis pe Xavi din postura de antrenorprincipal, dar totul are ca scop revitalizarea echipei. În locul antrenorului spaniol pare să vină un german.


Plecar forțată a lui Xavi de la FC Barcelona, asta la doar o zi după ce s-a aflat numele celui care ar fi acceptat să vină pe Camp Nou și să devină principalul antrenor al echipei. Cu alte cuvinte, meciul cu Sevilla va fi ultimul pentru acela care a condus echipa în acest sezon, urmând probabil să primească compensații. Contractul său era valabil până în 2025, dar în urma unui consiliu care l-a avut pe președintele Joao Laporte prezent, s-a luat această decizie.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Chiar Xavi a zis inițial că va pleca de la Barcelona în vara acestui an. Asta a declarat inițial în luna ianuarie, dar ulterior s-a răzgândit să rămână chiar de Joao Laporta. Pe de altă parte, președintele clubului avea deja un nume pe lista de antrenori. Chiar zilele trecute, presa din Spania a scris despre faptul că Hansi Flick va antrena Barcelona din sezonul 2024-25. Discuțiile cu tehnicianul în vârstă de 59 de ani ar fi început în urmă cu două luni, timp în care nu a mai antrenat pe nimeni. Flick este fără angajament din 2023, atunci de când a fost dat afară de la naționala Germaniei.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri