Știri

Australian Open 2024 – Informatii si statistici Medvedev vs Zverev

Prin rezultatele obținute miercuri, 24 ianuarie 2024, s-a decis semifinala cu numărul 2 a tabloului masculin de la Australian Open 2024. Daniil Medvedev și Alexander Zverev vor fi rivali pentru a 20-a oară în carieră.


Calificarea rusului Daniil Medvedev în semifinale era un rezultat așteptat și așa a fost. L-a învins în cinci seturi pe polonezul Hubert Hurkacz, însă surpriza a venit din partea germanului Alexander Zverev. Sportivul aflat pe locul 6 ATP a dat lovitura în fața ibericului Carlos Alcaraz (2 ATP). L-a executat în patru seturi și drept urmare s-a decis a doua semifinală a competiției.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Daniil Medvedev în conduce pe Alexander Zverev

Rusul care în prezent se află pe locul 3 mondial a reușit să câștige 12 jocuri din totalul de 19 disputate între cei doi sportivi. Mai mult, Daniil Medvedev s-a impus în șase din precedentele șapte dispute, șase din aceste dueluri având loc în sezonul trecut. Cea mai recentă confruntare a avut loc la Turneu Campionilor 2023, atunci când Medvedev a câștigat cu 7-6(7), 6-4.

Interesant este numărul de ași reușit de Alexander Zverev în decursul celor cinci meciuri deja disputate la Australian Open 2024. Germanul a izbutit 73 de ași, cu doar cei 64 pe care Daniil Medvedev i-a obținut.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri