Știri

Australian Open 2024 - Cei mai buni jucatori ai tabloului ATP sunt in semifinale

Miercuri, 24 ianuarie 2024 s-a jucat al treilea sfert de finală din cadrul Australian Open 2024 ATP, în urma căruia am putut afla al treilea jucător calificat în semifinale.


Daniil Medvedev a avut un meci destul de greu în sferturile de finală ale Australian Open 2024, dar până la urmă a confirmat statutul de favorit pe care l-a avut și drept urmare l-a învins cu scorul de 7-6(4), 2-6, 6-3, 5-7, 6-4 pe polonezul Herbert Hurkacz (9 ATP). Rusul a condus de fiecare dată, dar adversarul său s-a ținut bine după el și drept urmare a devenit al doilea jucător învins de Medvedev în cinci seturi la Australian Open 2024.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Aflat pe locul 3 în clasamentul ATP, Daniil Medvedev își așteaptă adversarul din semifinale care se va alexa între Alexander Zverev (6 ATP) și Carlos Alcaraz (2 ATP). Conform cotelor listate de bookmakeri favoritul partidei este ibericl Alcaraz, iar dacă lucrul acesta va fi confirmat, atunci cei mai buni patru jucători din clasamentul ATP se vor înfrunta în semifinalele Australian Open 2024. Novaj Djokovic și Jannik Sinner sunt ceilalți doi sportivi care vor ataca finala în urma unui meci direct programat vineri, de la ora 03:00, ora României.

Favoritul competiției rămâne Novak Djokovic, actualul lider mondial și jucătorul care a cucerit în 2023 trofeul. Totodată este și cel mai titrat jucător aflat încă în activitate, iar rezultatele sale au confirmat lucrul acesta și în acest început de sezon.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri