Știri

Australia și Franța s-au calificat în optimile Campionatului Mondial

Miercuri seară, Australia și Franța s-au calificat în optimile Campionatului Mondial de fotbal, totul după ce au reușit să obțină câte 6 puncte.


Franța este singura matematic calificată în optimile Cupei Mondiale și asta după ce a reușit ca în primele două runde să le învingă pe Australia și Danemarca. Această liniște i-a permis să abordeze diferit jocul cu Tunisia, meci pe care l-a și pierdut cu scorul de 0-1. Singurul gol al meciului a fost înscris de Wahbi Kharzi, în minutul 58.

Australia s-a calificat pentru a doua oară în premieră în optimile Cupei Mondiale

Pentru a doua oară în istorie, Australia a reușit să se califice în cadrul optimilor de finală ale Cupei Mondiale. Prima oară a reușit în 2006, atunci când o victorie și un egal au fost suficiente. De această dată este în premieră când reușește două victorii în faza grupelor și drept urmare va juca în runda eliminatorie.

O oră de joc i-a trebuit Australiei pentru a înscrie unicul gol al meciului cu Danemarca. Cele două s-au duelat miercuri, de la ora 17:00, la Al Wakrah, unde Mathew Leckie a reușit să iasă în evidență datorită reușitei. Anterior acestei victorii, Australiei a trecut cu același scor și de Tunisia.

Clasament Grupa D

  • Franța – 6 puncte
  • Australia – 6 puncte
  • Tunisia – 4 puncte
  • Danemarca – 1 punct

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri