Știri

Ashley Barty a anunțat că se retrage din tenisul profesionist

Ashley Barty a anunțat că se retrage din tenisul profesionist. Are 25 de ani, vârstă la care în tenis, dar nu numai, ești în, probabil, cea mai ofertantă perioadă a carierei, pentru că talentul este potențat de experiența acumulată. Și, fără îndoială, putem spune că este în vârful Everestului sportiv.

barty ponturi tenis

Mărturie stau faptul că este numărul unu mondial și este deținătoarea in exercițiu a titlurilor la Wimbledon și Australian Open. În plus, a câștigat în 2019 și la Roland Garros.

Numarul 1 mondial se retrage din tenis la doar 25 de ani

Australianca, numarul 1 WTA a dat de înțeles că nu mai este motivată din punct de vedere sportiv pentru a-și continua cariera. Și, raportat la reperele deja amintite, are dreptate. Și, iată, acesta este momentul în care, Ash, dacă nu va reveni asupra deciziei, alege să iasă din scenă. Taie din fașă posibilitatea unor discuții despre cât de greu este să te menții în vârf și, desigur, oferă premise pentru o mulțime de ”ce ar fi fost dacă…”.

Decizia a fost anunțată într-un clip video pe Instagram, o discuție cu prietena și fosta ei colegă, Casey Dell’Acqua.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri