Știri

Argentina învinge Mexic și obține prima victorie la Mondialul din Qatar

Argentina s-a trezit și sâmbătă seara a reușit să învingă cu scorul de 2 la 0 Mexic, ceea ce i-a adus și primele puncte în Grupa C de la Cupa Mondială 2022.


Lionel Messi este probabil la ultimul său turneu final din carieră, iar lucrul acesta l-a mobilizat foarte bine și în meciul de debut a înscris unicul gol al echipei sale. Atunci, Argentina – Arabia Saudită a fost 1-2, ceea ce a însemnat prima surpriză a turneului. Jucătorul lui Paris Saint-Germain a dovedit din nou că este un jucător de top, el fiind cel care a deschis scorul în meciul contra Mexicului.

Argentina, victorie muncită contra Mexicului

Deși s-a impus cu scorul de 2 la 0, Argentina nu a avut deloc un meci ușor împotriva Mexicului. Selecționata sud-americană a avut nevoie de 64 de minute pentru a deschide scorul, cu toate că au mai fost acțiuni în care putea să facă asta. Lionel Messi a dovedit că o să fie greu de înlocuit și a marcat pentru 1 la 0, dintr-o pasă venită din partea lui Angel Di Maria.

Meciul s-a terminat cu o reușită a lui Enzo Fernandez (Benfica), dar același Messi a fost din nou implicat. De această dată a fost omul cu pasa decisivă și Argentina obține primele puncte la Cupa Mondială, iar în ultima etapă va juca cu locul 1 pe masă.

Clasament Grupa C

  1. Polonia – 4 puncte
  2. Argentina – 3 puncte
  3. Arabia Saudită – 3 puncte
  4. Mexic – 1 punct

În ultima etapă, Polonia și Argentina se vor duela cu calificarea pe masă. Messi & Co. pleacă cu prima șansă conform cotelor caselor de pariuri online. Partida este programată pe 30 noiembrie, de la ora 21:00 și este transmisă de TVR 1.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri