Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Argentina învinge Australia și merge în sferturile Mondialului

Continuă cursa lui Lionel Messi la câștigarea primei Cupe Mondiale din carieră, iar acesta alături de colegii săi tocmai ce au învins Australia și s-au calificat în sferturi.

Argentina a început așa cum trebuia jocul cu Australia și a pus presiune încă din primele minute, ceea ce i-a forțat pe australieni să faulteze și să fie sancționați cu cartonaș galben. Golul a venit după 35 de minute de joc, când Lionel Messi a fost găsit în careu de Nicolas Otamendi și nu a greșit cu finalizarea. A trimis în colțul din stânga al porții apărate de Mathew Ryan.

Lionel Messi & Co. au început campania cu un eșec în fața Arabiei Saudite 1-2 (1-0 pauză), dar a continuat să joace fotbalul acela foarte bun și a obținut trei victorii consecutive. În fiecare dintre aceste goluri a înscris câte două goluri și a primit unul singur.

„Pumele” vor primul trofeu în era fotbalului modern

Argentina nu a reușit niciodată să câștige trofeul în era fotbalului modern, deși în 2014 a jucat finala. Este cel mai bun rezultat după titlul câștigat în 1978 și 1986. Principala țintă este trofeul suprem, ceea ce ar fi de vis, deoarece se anunța ultimul turneu final la care Lionel Messi va participa în calitate de jucător activ. Ajuns la 35 de ani, starul de la Paris Saint Germain este golgheterul turneului, cu 3 goluri și o pasă de gol.

Pe 9 decembrie se va juca Olanda – Argentina, primul sfert de finală de la Campionatul Mondial din Qatar.