Știri

Arabia Saudita a fost aleasa țară organizatoare pentru Jocurile Olimpice din 2029!

Marți, Arabia Saudită a fost aleasă drept țară organizatoare a Jocurilor de Iarnăale Asiei din anul 2029, ceea ce este în premieră pentru zona respectivă a continentului.


Comitetul Olimpic Asiatic a decis marți, 4 octombrie 2022, într-o ceremonie care a avut loc la Phnom Pehn, ca Arabia Saudită să fie țară organizatoare a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2029. Este pentru prima oară când această competiție vine în zona aceasta a continentului asiatic. Competiția este programată să aibă loc la Trojena, o parte din orașul Neom, din nord-vestul Arabiei Saudite.

Vestea nu a rămas fără ecou, dat fiind faptul că saudiții au anunțat un proiect grandios. Entuziasmată de numirea drept țară organizatoare a Jocurilor Olimpice de Iarnă ale Asiei din anul 2019, Arabia Saudită a promis un proiect care va costa aproximativ 500 miliarde de dolari. Este o sumă uriașă, ceea ce a permis apariția scepticilor, cae consideră că un asemenea proiect este greu de implementat chiar și pentru o astfel de țară.

În prezent sunt 2000 de angajați care se ocupă de prima parte a proiectului, dar se așteaptă ca imediat după obținerea drepturilor de organizare, să transforme totul într-un șantier imens. Cu alte cuvinte, saudiții vor să facă din nimic un complex suficient de mare, care să găzduiască până la nouă milioane de locuitori. După terminarea Jocurilor Olimpice, să rămână o metropolă.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri