Știri

Antrenorul unei campioane de Grand Slam a fost suspendat pentru trucare de meciuri

Max Wenders a fost suspendat 12 ani din tenis dupa ce Agentia Internationala de Integritate a Tenisului l-a gasit vinovat pentru trucare de meciuri.

Sonya Kenin

In urma unei anchete care a inceput in anul 2021, Max Wenders a primit o suspendate de 12 ani din partea AIIT. Antrenor si partenet de viata al americancei Sofia Kenin, olandezul de 26 de ani are interzis la orice activitate legata de tenisul profesionist. Mai mult decat atat, dupa ce a fost interzis pana la finalul anului 2033, acesta are si de platit o amenda in valoare de 12.000 de dolari.

Sonya Kenin

Cine este Max Wenders?

Fost jucator de tenis, acesta nu a reusit sa depaseasca un anumit nivel si a decis sa se retraga pentru a deveni antrenor. In trecut a fost antrenorul lui Demi Schuurs, actual loc 18 WTA in proba de dublu. In prezent este sotul americancei Sofia Kenin, jucatoare care in 2019 a reusit sa obtina rezultate notabile in tenisul mare. Reusea atunci sa castige turneele de la Mallorca, Guangzhou si Hobart, insa in 2020 a dat lovitura castigand Australian Open.

Colaborare dintre Wanders si Kenin a inceput in 2021, iar din acel moment a debutat si o perioada mai slaba a americancei. Pe de alta parte, meciurile trucate ar fi avut loc in luna aprilie a anului trecut. Exceptand colaborarea cu Schuurs si Kenin, el a mai fost partener da antrenament si pentru Jelena Ostapenko, fiind si antrenor secund al estoniencei Anett Kontaveit.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri