Știri

Anglia și SUA merg la braț în optimile Cupei Mondiale

Anglia și Statele Unite ale Americii s-au calificat în optimile Cupei Mondiale din Qatar după ce au câștigat în ultima etapă din faza grupelor.


Anglia a triumfat la scor de neprezentare în fața lui Gareth Bale & Co și drept răsplată a primit biletele pentru optimile Cupei Mondiale. 3-0 a fost scorul partidei cu Țara Galilor, meci în care a dominat autoritar partida, 7-1 fiind scorul șuturilor pe poartă. Toate golurile meciului au venit după pauză, respectiv în minutele 50, 51 și 68, atunci când Marcus Rashford a înscris o dublă și a fost completat de Phil Foden.

Două puncte avea SUA după meciurile cu Țara Galilor și Anglia, iar obligația ei era să învingă Iran pentru a merge în fazele superioare, ceea ce a și făcut. Nu a fost deloc un mei ușor pentru cele două echipe, deoarece calificarea era pe masă, dar norocul a fost de partea nord-americanilor. Singura reușită a venit din partea lui Christian Pulisic, jucător care a fructificat pasa de la Dest și în minutul 38 a tremurat pentru singura dată plasa iranienilor.

Clasament Grupa B

  • Anglia – 7 puncte
  • SUA – 5 puncte
  • Iran – 3 puncte
  • Țara Galilor – 1 punct

Anglia – Senegal și Olanda – SUA, acestea sunt primele două optimi de finală, iar meciurile se vor juca pe 3, respectiv 4 decembrie.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri