Știri

Anglia învinge Senegal și se califică în sferturile Cupei Mondiale

Anglia - Senegal a fost meciul care a închis ziua de luni, 4 decembrie, 2022, în materie de fotbal de la Cupa Mondială și meciul care a adus calificarea pentru europeni.


Gareth Southgate este al patrulea antrenor fericit de la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde echipa lui abia ce s-a calificat în sferturile de finală. 3-0 a fost scorul prin care selecșionata angliai a învins Senegal și soarta calificării era deja scrisă după primele 45 de minute. Jordan Henderson a înscris primul gol abia în minutul 38, iar Harry Kane a majorat avantajul în minutul 45+3, după ce a fost servit excelent de Phil Foden.

Cu jucători majoritari din Premier League, lotul Angliei este unul dintre cele mai bune și lucrul acesta s-a văzut din nou după doar 57 de minute. Atunci, Saka a profitat de o pasă excelentă a lui Phil Foden și a închis tabela. Drept urmare, națională Albionului se califică în sferturile de finală fără să piardă vreun meci, iar în trei din cele patru dueluri nu a primit gol și este echipa cu cea mai bună apărare.

Anglia va întâlni Franța în cadrul sferturilor de finală de la Cupa Mondială din Qatar. Meciul este programat pe 10 decembrie 2022, de la ora 21:00 și va fi transmis de TVR 1.

Rezultatele Angliei la Cupa Mondială 2022:

  • Anglia – Iran 6-2
  • Anglia – SUA 0-0
  • Anglia – Țara Galilor 3-0
  • Anglia – Senegal 3-0

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri