Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Anglia învinge Senegal și se califică în sferturile Cupei Mondiale

Anglia - Senegal a fost meciul care a închis ziua de luni, 4 decembrie, 2022, în materie de fotbal de la Cupa Mondială și meciul care a adus calificarea pentru europeni.

Gareth Southgate este al patrulea antrenor fericit de la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde echipa lui abia ce s-a calificat în sferturile de finală. 3-0 a fost scorul prin care selecșionata angliai a învins Senegal și soarta calificării era deja scrisă după primele 45 de minute. Jordan Henderson a înscris primul gol abia în minutul 38, iar Harry Kane a majorat avantajul în minutul 45+3, după ce a fost servit excelent de Phil Foden.

Cu jucători majoritari din Premier League, lotul Angliei este unul dintre cele mai bune și lucrul acesta s-a văzut din nou după doar 57 de minute. Atunci, Saka a profitat de o pasă excelentă a lui Phil Foden și a închis tabela. Drept urmare, națională Albionului se califică în sferturile de finală fără să piardă vreun meci, iar în trei din cele patru dueluri nu a primit gol și este echipa cu cea mai bună apărare.

Anglia va întâlni Franța în cadrul sferturilor de finală de la Cupa Mondială din Qatar. Meciul este programat pe 10 decembrie 2022, de la ora 21:00 și va fi transmis de TVR 1.

Rezultatele Angliei la Cupa Mondială 2022:

  • Anglia – Iran 6-2
  • Anglia – SUA 0-0
  • Anglia – Țara Galilor 3-0
  • Anglia – Senegal 3-0