Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei

Selecționerul Roberto Mancini a decis să îl includă pe Andrea Compagno (FCSB) pe lista extinsă a jucătorilor convocați la naționala Italiei pentru partidele cu Anglia și Malta.

Atacantul celor de la FCSB este foarte aproape de a îmbrăca tricoul echipei naționale a Italiei. Primul pas a fost deja făcut, Andrea Compagno a fost inclus pe lista preliminară pentru partidele Italiei cu Anglia și Malta. Conform oficialilor clubului bucureștean, un e-mail a fost primit în care era înștiințat de această acțiune.

în vârstă de 26 de ani, Andrea Compagno cochetează de câțiva ani cu fotbalul românesc, iar din 2022 a semnat un contract cu FCSB. Astfel, jucătorul FCSB a marcat 16 goluri în acest sezon, în Superliga, iar un gol în Europa Conference League. Evoluțiile sale bune au adus clubul patronat de Gigi Becali în postura de a ocupa ultima treaptă a podiumului și este matematic calificată în Superliga. Cel mai recent dintre goluri l-a înscris în victoria cu 4-1 asupra Petrolului. Italianul a punctat în două rânduri și l-a egalat pe Dugandzic (Rapid), amândoi fiind pe prima poziție în topul marcatorilor Superliga.

Italia va disputa primele două meciuri din cadrul preliminariilor pentru Euro 2024 pe 23 și 26 martie. Prima partidă va fi cea cu Anglia, de pe terenul propriu, iar în cea de-a doua partidă evoluează pe terenul naționalei Maltei.