Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei

Selecționerul Roberto Mancini a decis să îl includă pe Andrea Compagno (FCSB) pe lista extinsă a jucătorilor convocați la naționala Italiei pentru partidele cu Anglia și Malta.


Atacantul celor de la FCSB este foarte aproape de a îmbrăca tricoul echipei naționale a Italiei. Primul pas a fost deja făcut, Andrea Compagno a fost inclus pe lista preliminară pentru partidele Italiei cu Anglia și Malta. Conform oficialilor clubului bucureștean, un e-mail a fost primit în care era înștiințat de această acțiune.

în vârstă de 26 de ani, Andrea Compagno cochetează de câțiva ani cu fotbalul românesc, iar din 2022 a semnat un contract cu FCSB. Astfel, jucătorul FCSB a marcat 16 goluri în acest sezon, în Superliga, iar un gol în Europa Conference League. Evoluțiile sale bune au adus clubul patronat de Gigi Becali în postura de a ocupa ultima treaptă a podiumului și este matematic calificată în Superliga. Cel mai recent dintre goluri l-a înscris în victoria cu 4-1 asupra Petrolului. Italianul a punctat în două rânduri și l-a egalat pe Dugandzic (Rapid), amândoi fiind pe prima poziție în topul marcatorilor Superliga.

Italia va disputa primele două meciuri din cadrul preliminariilor pentru Euro 2024 pe 23 și 26 martie. Prima partidă va fi cea cu Anglia, de pe terenul propriu, iar în cea de-a doua partidă evoluează pe terenul naționalei Maltei.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri