Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Andorra vs România: cum ar putea arăta echipa națională

Încep calificările pentru Campionatul European din 2024, iar sâmbătă, 25 martie, de la ora 21:45, Andorra primește vizita României, într-un joc în care tricolorii sunt favoriți. Dar oare pe cine mizează Edward Iordănescu în acest duel?

România se confruntă cu o serie de absențe din cadrul lotului în vedea meciurilor cu Andorra și Belarus. Pe 25 și 28 martie urmează să întâlnească Andorra (deplasare) și Belarus (acasă), în calificările pentru Campionatul European din 2024. Favorită în fiecare dintre aceste dueluri, selecționata antrenată de Iordănescu jr este în luptă drrectă și cu echipe precum Elveția, Israel & Kosovo pentru clasarea pe primele două locuri ale Grupei I.

7 accidentați are România pentru această „dublă”

Trei jucători debutanți a chemat selecționerul în vârstă de 44 de ani. Adrian Șut, Alexandru Dobre și Louis Munteanu se află acum la prima convocare pentru lotul de seniori. Aceștia vor încerca să suplinească absențele jucătorilor George Pușcas, Ianis Hagi, Nicușor Bancu, Bogdan Vătăjelu, Vlad Chiricheș, Valentin Mihăilă și Mario Camora.

Cum ar putea arăta primul XI al României în meciul cu Andorra

Radu – Manea, Drăgușin, Burcă, Rus – Răzvan Marin, Marius Marin, Stanciu – Man, Alibec, Tănase

România nu a pierdut niciodată în fața Andorrei, iar în istoria confruntărilor directe de fiecare dată a câștigat la scor. 15-1 este golaverajul celor patru dueluri directe care au avut loc din 2004 și până în prezent.