Știri

Ana Bogdan s-a calificat în turul al doilea la Wimbledon

Ana Bogdan a fost prima jucătoare din România care a reușit să intre în turneu, iar rezultatul său a fost remarcabil. A eliminat locul 15 în lume și se pregătește ca miercuri să joace în al doilea său duel la Wimbledon 2023.

Ana Bogdan

Jucătoare de tenis Ana Bogdan a eliminat-o pe Liudmila Samsonova (15 WTA) și s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Wimbledon. Aflată pe locul 57, româncă a început curajos meciul pe care l-a avut împotriva rusoaicei și drept urmare a fost prima care a făcut break. A condus cu 6-5, dar și-a pierdut serviciul și drept urmare a câștigat la tie-break primul set.

După un scenariu relativ asemănător s-a disputat și cel de-al doilea set. Ana Bogdan a condus cu 5-3, dar când servea să închidă meciul a pierdut și în loc de 6-3 s-a făcut 5-4. La finalul unui meci care a durat aproape două ore și jumătate, scorul duelului Ana Bogdan Liudmila Samsonova a fost 7-6 (1), 7-6 (4).

În turul al doilea, Bogdan o va înfrunta pe americanca Alycia Parks. Jucătoarea aflată pe locul 51 WTA a obținut calificarea după victoria cu 6-4. 6-3 asupra nemțoaicei Anna-Lena Friedsam. Meciul dintre Ana Bogdan și Alycia Parks se va disputa miercuri, o oră ce urmează să fie stabilită de organizatori.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri