Știri

Ana Bogdan reduce din handicap in fata Ucrainei si muta presiunea pe umerii lui Jaqueline Cristian

Ana Bogdan a reușit prima victorie a României în meciul contra Ucrainei din cadrul Billie Jean King Cup și mută presiunea pe umerii lui Jaqueline Cristian. Prim-favorita noastră a trecut cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3 de Elina Svitolina.


Ana Bogdan și Elina Svitolina s-au duelat în meciul al treilea dintre Ucraina și România din cadrul Billie Jean King Cup. Scorul după prima zi era de 2-0 în favoarea adversarului nostru, iar Elina Svitolina era favorită pe hârtie, însă Ana Bogdan a reușit să facă un meci foarte bun. Jucătoarea noastră s-a mobilizat exemplar și a reușit să câștige primul set. A preferat ca în actul secund să își tragă puțin sufletul și a cedat oarecum așteptat pentru ca în al treilea set să joace așa cum a făcut-o și în primul set. Drept urmare, scorul după două ore și 51 de minute a fost 6-4, 4-6, 6-3 în favoarea jucătoarei noastre.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Datorită succesului Anei Bogdan, toată atenția va fi pe meciul dintre Lesia Tsurenko și Jaqueline Cristian care era aproape de încheierea primului set. Jucătoarea din Ucraina conducea cu scorul de 4-2, însă dacă reușim să câștigăm atunci totul se va decide în meciul de dublu, acolo unde gemenele Kichenok se vor înfrunta cu echipa Gae/Todoni.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri