Știri

Ana Bogdan a pierdut finala turneului WTA Transylvania Open

Ana Bogdan - Karolina Pliskova a fost finala WTA Transylvania Open 2024, dar pentru jucătoarea din România nu s-a încheiat așa cum spera, deși a avut prima șansă la câștigarea setului 1.


Ana Bogdan a condus cu scorul de 3-0 în primul set și părea că este mai decisă ca niciodată să obțină victoria în fața Karolinei Pliskova. Cu toate acestea, de la 3-0 a cedat cu 4-6 și 3-6, într-o oră și 26 de minute de la primul schimb. Pentru Pliskova a fost o victorie care a ajutat-o să vină pe locul 59 WTA, în timp ce Ana Bogdan este acum pe locul 54 în lume.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

A fost cea de-a patra înfrângere a româncei în duelurile directe cu Pliskova. De trei ori a pierdut în minimum de seturi, exact cum a fost cazul și în finala Transylvania Open 2024. Ana Bogdan a fost implicată și în proba de dublu, acolo unde a făcut echipă cu Podoroska și au pierdut în primul duel, 4-6, 3-6 cu echip Hruncakova/Panova. Cel mai probabil va urna o pauză scurtă pentru sportiva din România, deși tenisul la cel mai înalt nivel se va disputa în continuare. Doha este principalul turneu pe care iubitorii tenisului feminin vor sta cu ochii în această săptămână.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri