Știri

Ana Bogdan a parasit Australian Open dupa un esec asteptat

Ana Bogdan a fost eliminată de la Australian Open după ce a fost învinsă în trei seturi de cehoaica Brenda Fruhvirtova. A fost primul duel al unei jucătoare din România pe tabloul principal al primului Grand Slam al sezonului.


Surprizele se țin lanț la Australian Open, competiție unde în primul tur a pierdut și Ana Bogdan (66 WTA). Sportiva noastră părea să aibă un meci ușor cu tânăra Brenda Fruhvirtova (16 ani), însă calculele au fost cu totul altele și până la urmă sportiva din Republica Cehă a confirmat cota mai bună primită din partea bookmakerilor.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

După primul set ne-am bucurat pentru faptul că Ana Bogdan a câștigat și părea să aibă un moral bun. Lucrurile nu au decurs deloc așa, iar Fruhvirtova a găsit resursele necesare să ofere ce a avut mai bun pentru a egala situația. În cel de-al treilea act lucrurile au mers tot în favoarea ei și la final scorul a fost 6-2, 4-6, 3-6. În urma victoriei raportate în fața Anei Bogdan, Brenda Fruhvirtova va juca cu Aryna Sabalenka.

Pentru România au mai rămas în proba de simplu feminin doar două sportive. Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian urmează să joace luni și marți dimineață. Prima care va intra în scenă după eliminarea Anei Bogdan va fi Cristian, iar adversar îi va fi Katerina Siniakova.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri