Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Am aflat primele două semifinaliste din Champions League

Marți seară s-au aflat primele două echipe care urmează să se dueleze în semifinale și sunt cele care au reușit în prima manșă să se impună.

Real, prea bună pentru Chelsea

Banii mulți investiți de Chelsea în perioada de mercato nu a ajutat-o deloc, ci mai mult i-a adus probleme, ceea ce a dus la schimbarea antrenorului. Cu puțin timp în urmă l-a numit pe Frank Lampard antrenor interimar, dar nici fostul său mijlocaș nu poate face minuni și lucrul acesta s-a văzut în dubla manșă cu Real Madrid în care a pierdut cu 0-2 atât în tur, cât și în meciul retur. Partida de pe Stamford Bridge a fost decisă de dubla lui Rodrygo venită imediat după pauză.

Milan rezistă atacurilor lui Napoli și se califică în semifinale

AC Milan pleca cu a doua șansă în manșa secundă a sferturilor Champions League, dar a făcut o primă repriză de vis și a condus cu 1-0 după ce Olivier Giroud a înscris. Anterior golului venit în minutul 43, atacantul francez a ratat o lovitură de la 11 m. Liderul Italiei s-a trezit după pauză și a egalat târziu, abia în minutul 90+3, însă golul lui Osimhen nu a putut schimba cu nimic lucrurile și Tătărușanu & Co. s-au calificat datorită victoriei cu 1-0 din tur.

În urma victoriilor de marți seară, Real Madrid și AC Milan așteaptă cele două meciuri de miercuri pentru a afla pe cine vor înfrunta în semifinale. Dacă se respectă diferența din tur, atunci cel mai probabil ele două semifinale vor fi Real Madrid – Manchester City și AC Milan – Inter.