Știri

Alexander Zverev completeaza tabloul semifinalistilor

Jucătorul german Alexander Zverev a reușit să obțină calificarea în semifinalele Australian Open 2024 după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz. Scorul meciului a fost 3-1 (6-1, 6-3, 6-7(2), 6-4), urmând să joace împotriva rusului Daniil Medvedev.


Aflat pe locul 6 în clasamentul mondial, Alexander Zverev a reușit să câștige cu 6-1, 6-3, 6-7(2), 6-4 în fața ibericului Carlos Alcaraz și astfel a obținut un loc în careul de ași al Australian Open 2024. Meciul a durat trei ore și cinci minute, iar în urma rezultatului a obținut a doua victorie consecutivă în disputa cu locul 2 mondial.

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

În primele două seturi a servit excelent, ceea ce a făcut să nu-și piardă serviciul. Abia în actul al treilea a cedat o singură dată, iar diferența s-a făcut la tie-break. A continuat în aceeași notă și drept urmare a închis meciul la prima ocazia ivită. De altfel, exceptând duelul cu americanul Michelsen pe care l-a câștigat fără drept de apel, Alexander Zverev a pierdut cel puțin un set în fiecare celelalte cinci dueluri avute în cadrul Australian Open 2024. Este pentru a doua oară în carieră când ajunge în semifinalele primului Grand Slam al anului. A spart gheața în 2020, atunci când a și fost învins.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri