Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Adrian Mutu este noul antrenor de la Rapid

Antrenorul care a promovat echipa în Liga 1 va fi înlocuit cu Adrian Mutu. Potrivit presei sportive, „Briliantul” a semnat un contract pe un an și jumătate și va avea un salariu de 10.000 de euro lunar. A condus deja primul antrenament, urmează să fie prezentat oficial joi și se va afla pe bancă la ultimul meci din sezonul regulat, cu Academica Clinceni.

Mutu era asteptat inca din iarna la Rapid

Vehiculat încă din vacanța de iarnă, ”divorțul” dintre FC Rapid și Mihai Iosif a devenit realitate după înfrângerea, 2-3, cu FC U Craiova 1948. A fost al 10-lea meci fără victorie pentru giuleșteni, care, în urma acestei serii ”negre” a ratat șansa de a juca în play-off din Liga 1 Romania. De altfel, în retur nu a obținut decât un succes, 2-0 cu FC Argeș, iar în celelalte partide a bifat 8 remize și 5 înfrângeri. Aceasta după ce, la începutul stagiunii, a avut un start lansat, cu cinci victorii şi un egal în primele şase etape, care i-a făcut pe fani să viseze chiar la titlu.

Mutu, care a mai antrenat în acest sezon de Liga 1 pe FC U Craiova 1948, a fost preferatul jucătorilor, susțin surse din anturajul echipei. Pe lista înlocuitorilor lui Mihai Iosif mai figurau doi foști fotbaliști giuleșteni, Pancu și Șumudică.

„Rapid este un club important al României, mă bucur să fiu aici, dar în același timp sunt concentrat să facem treabă bună și să reușim să avem rezultate și mai bune de-acum încolo. Rapid are un spirit unic, construit de-a lungul atâtor ani, cu niște suporteri ce transmit acea pasiune, pe care am văzut-o întotdeauna în tribune. Au fost alături de noi atunci când am jucat cu echipa națională în Giulești. Este o mare responsabilitate, rezultatele din trecut și istoria ne obligă să dăm 100% pentru acest club”, a declarat Mutu pe pagina de Facebook a grupării din Giulești.