Știri

Inter vs AC Milan: semifinale Champions League, cote la pariuri, informații utile pariorilor

Marți aflăm prima finalistă Champions League 2022/23. Inter sau AC Milan, una dintre cele două va juca în ultimul act al celei mai prestigioase competiții dedicate exclusiv echipelor de club din Europa. 2-0 a fost scorul în partida în tur când Edin Dzeko și Mkhitaryan au marcat pentru Inter.


Sezonul competițional 2022/23 este foarte aproape de a se încheia, iar la nivel european există câteva necunoscute majore. Cine joacă finala Champions League? Cine câștigă Champions League? Sunt întrebări la care încercăm să răspundem conform raportându-ne strict la cifrele din tur, cât și la cele pe care casele de pariuri online din România le oferă cu câteva zile înaintea disputării meciurilor retur.

Inter vs AC Milan. Marți, 16 mai 2023, ora 22:00

Victoria cu 2-0 a lui Inter în meciul cu marea sa rivală de o viață a venit în contextul în care traversează o perioadă foarte bună. A fost cea de-a șasea victorie consecutivă în toate competițiile. Una dintre aceste victorii au adus-o pe Inter în finala Cupei Italiei unde în data de 24 mai va evolua în fața Fiorentinei. Meciul se va juca la Roma, pe „Stadio Olimpico”. De altfel, formația  condusă din teren de Lautaro Martinez nu a primit mai mult de un gol în meciurile disputate în intervalul 23 aprilie – 10 mai 2023.

În ceea ce o privește pe AC Milan lucrurile sunt mai complicate pentru că în ultimele patru meciuri a câștigat un singur duel și urmează ca sâmbătă să joace la Spezia. Pentru ca Milan să obțină calificarea are nevoie de o victorie la cel puțin trei goluri, în cel mai fericit caz, deși există și varianta de a câștiga la două goluri diferență și meciul să intre în prelungiri.

În același timp, ultima oară când Milan a înscris trei goluri în fața lui Inter și a jucat rol de formație vizitatoare a avut loc în urmă cu 20 de ani într-un 3-1 din campionat.

Cote la pariuri Inter vs Milan, retur semifinale Champions League

Victoria cu 2-0 a lui Inter venită prin prisma golurilor înscrise de Edin Dzeko și Henrikh Mkhitaryan pare că a fost importantă. Operatorul de pariuri sportive Betano pune la dispoziție cotă 1.04 pentru calificarea lui Inter Milano în finala Champions League. O surpriză a lui AC Milan valorează 10.75, conform aceluiași operator.

Situația este mult mai strânsă când ne referim la cotele afișate pentru pariurile de bază 1, X, 2. O nouă victorie a gazdelor are cotă 2.12, egalitatea a primit cotă 3.25, iar succesul lui AC Milan a primit cotă 3.70.

Cine transmite Inter vs AC Milan în România?

Digi Sport 1, Prima Sport 1 sunt posturile de televiziune de sport din România care transmit meciul Inter vs AC Milan din 16 mai.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri