Știri

1 pauza - 2 final in finala Cupei Africii pe Natiuni 2024

Duminică, aproape de miezul nopții am aflat numele câștigătoarei Cupei Africii pe Națiuni, iar pariorii care au pariat 1 pauză - 2 final au putut să-și încaseze câștigul.


Coasta de Fildeș este câștigătoarea Cupei Africii pe Națiuni 2024, țara care a reușit să revină de la 0-1 la pauza meciului cu Nigeria și astfel să întoarcă rezultatul datorită golurilor lui Kessie și Haller. Prima modificare a tabelei a venit în minutul 38 al meciului, atunci când fundașul William Troost-Ekong a înscris cu capul și a stabilit scorul primei reprize.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Coasta de Fildeș s-a trezit după aproape o oră de joc, atunci când Simon Adingra (Brighton & Hove Albion) a jucat rolul de pasator decisiv pentru Franck Kessie (Al-Ahli) în minutul 62 și scorul a devenit 1-1. Tot Adingra a fost pasator și în minutul 81, atunci când Sebastien Haller (Borussia Dortmund) a fost la post și a adus victoria țării sale, cât și al treilea astfel de trofeu din istorie.

Am crezut în șansă până la sfârșit. Coechipierii mei m-au încurajat să rămân pe teren cât mai mult timp posibil și datorită lor am marcat un gol. A fost unul dintre principalele mele obiective să dau tot ce pot la Cupa Africii”, a declarat Sebastien Haller la finalul meciului, vizibil emoționat de performanța obținută.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri