Pages

Scotia

Scotia are cativa jucatori foarte valorosi in echipa dar chiar si asa are o misiune destul de grea sa iasa dintr-o grupa din care mai fac parte Anglia, Croatia si Cehia. Noi nu credem ca va reusi calificarea si avem o cota destul de atractiva oferita de bookmakeri.


Ce a facut la ultima editie a Campionatului European (Euro 2016)

Nu a participat.

Ce a facut in toata istoria la Campionatul European

De cele mai multe ori a privit desfasurarea Campionatului European din fata televizorului, iar asta s-a intamplat si la Euro 2016. Insa, calificarea la editia din 2020 a Europeanului pune capat celor cinci editii consecutive in care a ratat calificarea. In intreaga sa istorie a reusit sa obtina calificarea in trei randuri (1992, 1996 si 2020). La precedentele doua participari nu a reusit sa depaseasca prima runda. Are doua victorii in sase meciuri, cate una in fiecare editie la care a participat, dar chiar si asa, a fost eliminata dupa disputarea meciurilor din grupe.

Pronosticuri Scotia la Euro 2020

In lotul Scotiei exista jucatori cotati la cateva zeci de milioane de euro, dar acestia nu fac parte din aparatul ofensiv. Este foarte greu sa poti tine pasul cu selectionate precum Croatia si Anglia, iar drept urmare, principalul obiectiv cred ca este acela de a nu se clasa pe ultima pozitie. O sa-i fie foarte greu, sunt nume grele pe care urmeaza sa le intalneasca si in fata unor astfel de selectionate rezultatele nu au fost deloc satisfacatoare.

Lotul Scotiei la Euro 2020

Portari: Craig Gordon (Hearts), David Marshall (Derby), Jon McLaughlin (Rangers)

Fundasi: Liam Cooper (Leeds), Declan Gallagher (Motherwell), Grant Hanley (Norwich), Jack Hendry (Celtic), Scott McKenna (Nottingham Forest), Stephen O’Donnell (Motherwell), Nathan Patterson (Rangers), Andy Robertson (Liverpool), Greg Taylor (Celtic), Kieran Tierney (Arsenal)

Mijlocasi: Stuart Armstrong (Southampton), Ryan Christie (Celtic), John Fleck (Sheffield United), James Forrest (Celtic), Ryan Fraser (Newcastle United), Billy Gilmour (Chelsea), John McGinn (Aston Villa), Callum McGregor (Celtic), Scott McTominay (Manchester United), David Turnbull (Celtic)

Atacanti: Ché Adams (Southampton), Lyndon Dykes (QPR), Kevin Nisbet (Hibernian)

Steve Clarke este pe banca Scotiei din 2019, un antrenor care mare parte a carierei a fost asistent la cluburi importante din Anglia.

Cei mai valorosi jucatori de la Scotia

  • Andrew Robertson – 70 milioane de euro
  • Scott McTominay – 30 milioane de euro
  • Kieran Tierney – 30 milioane de euro

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri