Pariuri sportive

Zverev vs Klein – Ponturi Australian Open – 18-01-2024

Joi dimineață, de la ora 02:00, Alexander Zverev și Lukas Klein sunt adversari în cadrul rundei cu numărul 2 a turneului Australian Open 2024. John Cain Arena este terenul unde acest meci are loc.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Alexander Zverev vs Lukas Klein

Deși favoritul caselor de pariuri este germanul Zverev, adversarul său a arătat o bună stăpânire de sine și a câștigat în primul tur, deși venea din calificări. Drept urmare, nu mă îndoiesc de victoria jucătorului german, dar inclin să mizez pe un meci cu peste 30.5 game-uri, iar cota este 1.55 la Superbet.

Superbet
Superbet

Alexander Zverev vs Lukas Klein

Peste 30.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Alexander Zverev – Lukas Klein

Alexander Zverev

  • Germanul Alexander Zverev a încheiat meciul din turul inaugural așa cum era de așteptat. A reușit să îl învingă pe un alt jucător german, Dominik Koepfer.
  • Meciul cu Koepfer a început de la 0-1 la seturi, dar după trei ore și un sfert s-a decis câștigătorul acelei partide. 4-6, 6-3, 7-6(3), 6-3 a fost scorul acelui eveniment.
  • Totodată, același Zverev este acum favorit să avanseze în turul al treilea și nu ar fi deloc o surpriză dacă reușește lucrul acesta. Totuși, vorbim despre locul 6 ATP.

Lukas Klein

  • Pentru sportivul din Slovacia este o performanță incredibilă să poată juca în turul al doilea al primului Grand Slam al sezonului. A reușit să obțină acest drept după o victorie muncită.
  • Lukas Klein a început turneul din postura de jucător implicat în calificări. După două meciuri pe care le-a decis în calificări, Klein a trecut de italianul Napolitano în minimum de seturi.
  • În ceea ce privește meciul din cadrul turului inaugural, Klein l-a învins pe Kwon cu scorul de 7-6(0), 4-6, 7-6(3), 6-3. Întreg meciul a durat trei ore și 13 minute.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri