Pariuri sportive

Villarreal vs Mallorca ponturi La Liga 20.01.2024

Meciul dintre Villarreal și Mallorca se joacă sâmbătă, 20 ianuarie, în runda cu numărul 21 din La Liga. Partida va avea loc pe “Estadio de la Ceramica”, cu începere de la ora 19:30. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Villarreal vs Mallorca

Sunt două formații modeste din punct de vedere ofensiv, iar forma de moment lasă de dorit. Cred că un pariu pe goluri la Winmasters este cea mai bună opțiune - 6 din ultimele 10 întâlniri s-au încheiat cu maxim două reușite. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.80!

Ponturi Villarreal vs Mallorca

Winmasters
Winmasters

Villarreal vs Mallorca

sub 2.5 goluri

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Villarreal

  • Villarreal a dezamăgit în acest sezon. După 20 de etape, aceștia ocupă doar locul 15 în clasament, cu 19 puncte, având doar 4 lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • “Submarinul galben” s-a descurcat mult mai bine în cupele europene. Echipa pregătită de Marcelino s-a calificat în primăvara Europa League, după ce a câștigat o grupă cu Rennes, Panathinaikos și Maccabi Haifa.
  • Villarreal nu a câștigat încă în 2024. A pierdut cu Valencia și Las Palmas în campionat, iar în Cupa Regelui a fost eliminată la penalty-uri de amatorii de la Unionistas.
  • Domină la general duelurile directe cu Mallorca - în ultima întâlnire a câștigat cu scorul de 1-0. Se impune din nou? 2.10 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Jorgensen – Moreno, Bailly, Cuenca, Pedraza – Akhomach, Trigueros, Parejo, Baena – Sorloth, Moreno

Mallorca

  • Mallorca este într-o formă bună înainte de jocul cu Villarreal. Oaspeții au un singur eșec în ultimele 10 meciuri disputate în toate competițiile. Recent, s-au calificat în sferturile Cupei Spaniei, după ce au trecut de Tenerife în prelungiri (0-1).
  • Echipa antrenată de Aguirre ocupă locul 14 în La Liga, cu 19 puncte, având doar 4 lungimi peste locurile retrogradabile.
  • O singură dată a câștigat Mallorca pe terenul celor de la Villarreal în ultimii 10 ani. Se impune din nou? 3.50 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Rajkovic – Maffeo, Gonzalez Apud, Raillo, Copete, Lato – Sanchez, Morlanes, Samu Costă, Rodriguez – Larin


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri