Pariuri sportive

Verona vs Lazio ponturi Seria A 09.12.2023

Sâmbătă, în data de 9 decembrie, cu începere la ora 16:00, se va juca partida dintre Verona și Lazio, ce contează pentru runda cu numărul 15 din Serie A, urmând să se desfășoare pe “Stadio Marc’Antonio Bentegodi”. Meci echilibrat?

Lazio vs Napoli

Ponturi pariuri și pronostic analizat Verona vs Lazio

Lazio este pe val și este de așteptat să domine această partidă, mai ales că forma de moment a celor de la Verona nu este grozavă. Totuși, Lazio nu a impresionat în acest sezon pe teren străin și cred că un pariu pe goluri la Unibet este cea mai bună opțiune. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.75!

Ponturi Verona vs Lazio

Unibet
Unibet

Verona vs Lazio

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Verona

  • Hellas Verona este într-o formă slabă înainte de acest joc, fiind fără victorie de 13 partide, timp în care a înregistrat 4 remize și nu mai puțin de 9 înfrângeri. Cel mai recent joc a fost cu Udinese în deplasare, încheiat la egalitate, scor 3-3.
  • În acest moment, gazdele sunt pe locul 18 în Serie A, loc retrogradabil, cu 10 puncte, având din nou mari emoții cu retrogradarea, așa cum s-a întâmplat și anul trecut.
  • Doar de 3 ori a câștigat Verona contra celor de la Lazio în ultimii 10 ani - ultimul succes se întâmpla în octombrie 2021. Poate produce surpriza? 4.30 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Montipo – Tchatchoua, Amione, Coppola, Terracciano – Folorunsho, Duda – Ngonge, Suslov, Lazovic – Djuric

Lazio

  • Lazio este pe o pantă ascendentă și vine după 3 victorii consecutive, însă cel mai important succes este cel cu Feyenoord din grupele Champions League (2-0), rezultat în urma căruia Lazio merge în primăvara UCL.
  • În prezent, “Vulturii” se află doar pe locul 9 în Serie A, cu 20 de puncte strânse în 14 etape. Cel mai recent joc din campionat a fost contra celor de la Cagliari, câștigat cu scorul de 1-0.
  • “Biancocelesti” domină la general duelurile directe cu Verona, însă în ultimele două vizite pe terenul acestora nu a reușit să se impună - 1.95 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Provedel – Lazzari, Patric, Gila, Marusic – Guendouzi, Rovella, Luis Alberto – Iskasen, Immobile, Pedro


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri