Pariuri sportive

Valencia vs Athletic Bilbao ponturi La Liga 20.01.2024

În etapa a 21-a din La Liga va avea loc duelul dintre Valencia și Athletic Bilbao. Meciul este programat sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 19:30 pe “Estadio de Mestalla”. Vedem goluri?


Ponturi pariuri si pronostic analizat Valencia vs Athletic Bilbao

Se întâlnesc două formații în formă, cu moral bun și mă aștept la un duel spectaculos, cu multe reușite. De altfel, Valencia și Athletic Bilbao arată excelent din punct de vedere ofensiv, cel puțîn in ultima perioadă. Recomand pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.85 la NetBet!

Ponturi Valencia vs Athletic Bilbao

Netbet
Netbet

Valencia vs Athletic Bilbao

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Valencia

  • Valencia a început excelent anul 2024, cu două victorii. A câștigat cu Villarreal și Cadiz în campionat, însă în Cupa Spaniei a fost eliminată de Celta Vigo (1-3). Totus, echipa pregătită de Ruben Baraja a ajuns la 3 succese consecutive în La Liga!
  • După 20 de etape, “Liliecii” se află pe locul 8 în La Liga, cu 29 de puncte, fiind la 3 lungimi distanță de un loc de cupe europene.
  • O singură dată în ultimele 10 dueluri directe a câștigat Valencia contra celor de la Athletic Bilbao. Se impune din nou? 3.45 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Mamardașvili – Foulquier, Mosquera, Paulista, Gaya – Perez, Pepelu, Guillamon, Canos – Lopez, Duro

Athletic Bilbao

  • Athletic Bilbao este una dintre cele mai în formă echipe din La Liga. Echipa pregătită de Ernesto Valverde este fără înfrângere de 14 partide, timp în care a înregistrat 11 victorii și 3 remize. Ultimul joc disputat a fost cu Alaves în optimile de finală ale Cupei Spaniei, câștigat cu scorul de 2-0.
  • Echipa din Țara Bascilor este în prezent pe locul 3 în La Liga, cu 41 de puncte acumulate în 20 de etape, fiind în grafic pentru un loc de Champions League în sezonul următor.
  • Bilbao este neînvinsă în ultimele 5 dueluri directe cu Valencia (3 victorii și 2 remize). O nouă victorie primește o cotă de 2.20.

ECHIPA PROBABILĂ: Simon – Lekue, Paredes, Vivian, Berchiche – Ruiz de Galarreta, Vesga – Berenguer, Sancet, N Williams – Guruzeta


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri