Pariuri sportive

Unterhaching vs Dusseldorf – Ponturi Cupa Germanei – 31.10.2023

Marți, în șaisprezecimile Cupei Germaniei se joacă meciul Unterhaching - Dusseldorf, duel programat să înceapă de la ora 21:45. Locul de disputare este Alpenbauer Sporrtpark, o arenă cu 15.033 locuri.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Unterhaching vs Dusseldorf

Ambele echipe se simt foarte bine în plan ofensiv, iar media de goluri înscrisîă în ultimele două dueluri și ceea ce au reușit să obțină în turul anterior al Cupei Germaniei m-a convins să optez pe un duel cu peste 2,5 goluri, iar cota este 1.70 la Superbet.

Superbet
Superbet

Unterhaching - Dusseldorf

Peste 2.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Unterhaching - Dusseldorf

Unterhaching

  • Componentă a Ligii a 3-a unde tocmai a obținut o victorie, Unterhaching este pe locul 10, cu 18 puncte, dar se laudă cu una din cele mai bune apărări. Mai mult, acasă doar Bielefeld a învins-o în precedentele cinci jocuri și atunci tot în urma unui duel în care a înscris și ea.
  • În meciul jucat la finalul săptămânii trecute a făcut senzație cu Mannheim. 3-0 a fost scorul unui meci pe care l-a jucat acasă și a fost controlat în totalitate.
  • Accederea în șaisprezecimile Cupei Germaniei s-a făcut după eliminarea lui Augsburg. Fetsch și Mashingo au înscris atunci într-un duel în care a jucat tot rolul echipei gazdă.

Echipă probabilă: Vollath - Schwabl, Schifferl, Stiefler, Waidner - Skarlatidis, S. Maier, M. Welzmüller, Keller - Hobsch, Fetsch

Dusseldorf

  • Într-o ușoară creștere, jocul lui Dusseldorf a fost eficient și în ultimele două meciuri a făcut ca echipa să înscrie de opt ori și să obțină punctaj maxim.
  • Cu Eintracht Braunschweig s-a duelat la finalul săptămânii trecut și tot din rolul formației vizitatoare. 4-1 a fost atunci scorul unei partide controlate din primele minute. A fost cea de-a patra victorie a ultimelor cinci meciuri jucate în deplasare.
  • Aceeași formă bună a arătat-o și în turul anterior al Cupei Germaniei. Atunci Illetissen i-a căzut pradă și a reușit s-o elimine cu scorul de 3-1.

Echipă probabilă: Niemczycki - Uchino, Siebert, Oberdorf, Iyoha - Engelhardt - Klaus, Ao Tanaka, Johannesson, Tzolis - Vermeij


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri