Pariuri sportive

Universitatea Craiova vs Farul ponturi Superliga 21.01.2024

În etapa a 22-a din Superliga va avea loc duelul dintre Universitatea Craiova și Farul. Meciul este programat duminică, 21 ianuarie, de la ora 20:00 pe “Stadionul Ion Oblemenco. Cine ia cele 3 puncte?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Universitatea Craiova vs Farul

Farul este departe de echipe din sezonul precedent. Cred că un acest moment, Universitatea Craiova este echipa mai bună din punct de vedere valoric și mă aștept să se impună, mai ales că va avea fanii de partea sa. Recomand pronosticul “1 solist”, la o cotă de 1.80 la Winmasters!

Ponturi Universitatea Craiova vs Farul

Winmasters
Winmasters

Universitatea Craiova vs Farul

1 solist

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Universitatea Craiova

  • Echipa pregătită de bulgarul Ivaylo Petev a încheiat anul 2023 modest, cu 3 meciuri în care nu a câștigat: 2-2 atât cu UTA Arad, cât și cu Poli Iași, iar cu Hermannstadt a pierdut cu scorul de 2-1.
  • În prezent, trupa din Bănie este pe locul 4 în Superliga, cu 34 de puncte, fiind la nu mai puțin de 10 lungimi în spatele liderului FCSB.
  • Oltenii au câștigat cu 4-0 ultimul duel direct cu Farul, meci din Cupă disputat în luna decembrie. Se impun din nou Mitriță & Co. ? 1.80 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Popescu – Soiri, Crețu, Maldonado, Bancu – Căpățînă, Mateiu – Danciu, Ivan, Mitriță – Markovic

Farul

  • Farul Constanța joacă cu mult sub așteptări în acest sezon. Campioana României este doar pe locul 8 în Superliga, cu 30 de puncte, având mari emoții în ceea ce privește prezența în play-off.
  • Trupa de la malul mării este fără înfrângere în ultimele 4 etape, timp în care a încheiat la egalitate cu UTA Arad și Rapid, iar cu Petrolul și Poli Iași a câștigat.
  • Echipa lui Hagi nu a câștigat niciodată în deplasare cu Universitatea Craiova. Se impune Farul Constanța? 4.40 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Aioani – Sîrbu, Boli, Popescu, Ganea – Nedelcu, Vînă, Deaconu – Rivaldinho, Munteanu, Grigoryan


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri