Pariuri sportive

Union SG vs Anderlecht ponturi Cupa Belgiei 17.01.2024

Miercuri, 17 ianuarie, de la ora 21:30 va avea loc meciul Union SG vs Anderlecht, contând pentru sferturile Cupei Belgiei, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!

Charleroi - Anderlecht

Ponturi pariuri și pronostic analizat Union SG vs Anderlecht

Se întâlnesc două echipe în formă, cu moral bun și care arată bine din punct de vedere ofensiv. Este un joc pentru calificarea în semifinalele Cupei Belgiei, astfel că ambele formații vor da 100%. Recomand pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.70 la NetBet!

Ponturi Royale SG vs Anderlecht

Netbet
Netbet

Union SG vs Anderlecht

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Union SG

  • Royale Union SG este într-o formă de zile mari înainte de jocul din Cupă. Gazdele sunt lideri în Belgia, având 48 de puncte acumulate în 20 de etape, cu 6 peste locul secund, ocupat chiar de adversara din acest meci.
  • Echipa antrenată de Alexander Blessin nu a mai pierdut un joc oficial din luna noiembrie, respectiv de 11 partide, timp în care a înregistrat 3 remize și 9 victorii.
  • Union SG a câștigat ultimele 7 dueluri directe cu Anderlecht. Urmează un nou succes? 1.85 este cota la victorie!

Anderlecht

  • Anderlecht face un sezon bun, iar după 20 de etape are 42 de puncte, fiind la 6 lungimi în spatele celor de la Royale Union SG.
  • Echipa pregătită de Brian Riemer este fără înfrângere în ultimele 12 partide, perioadă în care a reușit 4 remize și nu mai puțin de 8 victorii.
  • De 9 ori a dat piept Anderlecht cu Royale Union SG, iar până acum a obținut o singură victorie, succes care avea loc în februarie 2021. Poate obține o nouă victorie? 4.15 este cota!

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri