Pariuri sportive

U Cluj vs Petrolul ponturi Superliga 11.11.2023

Sâmbătă, 1 noimebrie, de la ora 14:00 va avea loc meciul U Cluj vs Petrolul, contând pentru etapa cu numărul 16 în Superliga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat U Cluj vs Petrolul

Cele două echipe sunt în luptă directă pentru un loc de play-off. În prezent, Petrolul are un avans de două punct în clasament. Mă aștept la un meci echilibrat, de luptă, asta pentru că orice punct este extrem de important. De altfel, în ultimele două întâlniri nu s-au înscris mai mult de două goluri. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.70 la Unibet.

Ponturi U Cluj vs Petrolul

Unibet
Unibet

U Cluj vs Petrolul

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

U Cluj

  • Echipa pregătită de Sabău vine după o înfrângere surprinzătoare, 1-2 pe teren propriu cu FC Voluntari, acesta fiind primul eșec din ultimele 9 partide disputate în toate competițiile.
  • În acest moment, “Șepcile roșii” se află pe locul 9 în Superliga, cu 19 puncte, fiind la doar două lungimi distanță de play-off.
  • U Cluj nu a pierdut în ultimele două dueluri directe cu Petrolul - a câștigat cu 2-0 în deplasare, iar pe teren propriu a fost doar 1-1. Poate obține un nou succes? 1.95 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Iliev – Peteleu, Miron, Mitrea, Chipciu – Cîmpanu, Bic, Doukoure, Gheorghe – Popa, Nistor.

Petrolul

  • Petrolul continuă să impresioneze în acest sezon, fiind neînvinsă de 8 partide, timp în care a înregistrat 3 victorii și 5 remize. Printre rezultate se numără victorie cu Universitatea Craiova, remiză cu FCSB și Sepsi.
  • În acest moment, “lupii galbeni” se află pe loc de play-off în campionat, respectiv locul 6, cu 21 de puncte acumulate în 15 etape.
  • Echipa antrenată de Florin Pârvu a pierdut un singur pe teren străin în actuala stagiune, reușind alte 4 remize și 2 victorii. La ultima vizită pe “Cluj Arena” s-a impus cu scorul de 1-0. Poate câștiga din nou? 4.15 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Zima – Radu, Papp, Meijers, Huja – Jefferson, Diomande, Dumitriu – Musi, Grozav, Jair


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri