Pariuri sportive

U Cluj vs FC Voluntari ponturi Superliga 05.11.2023

Duminică, 5 noiembrie, de la ora 15:00 va avea loc meciul U Cluj vs FC Voluntari, contând pentru etapa cu numărul 15 în Superliga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Se impun gazdele?


Ponturi pariuri și pronostic analizat U Cluj vs FC Voluntari

U Cluj este cu moralul ridicat după evoluțiile foarte bune din ultima vreme și mă aștept să continue seria de meciuri la nivel înalt. De partea cealaltă, FC Voluntari traversează o perioadaă nefastă și nu cred că poate produce surpriza. Recomand pronosticul “1 solist”, la o cotă de 1.80 la Winmasters!

Ponturi U Cluj vs FC Voluntari

Winmasters
Winmasters

U Cluj vs FC Voluntari

1 solist

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

U Cluj

  • Echipa pregătită de Sabău a ajuns la 8 meciuri consecutive fără înfrângere, timp în care a înregistrat 4 remize și 4 victorii. Ultimul joc disputat a fost derby-ul cu CFR Cluj în Cupa României, încheiat la egalitate, scor 1-1.
  • În urmă rezultatelor bune, “Șepcile roșii” au urcat până pe locul 8 în Superliga, cu 19 puncte, fiind la doar o lungime distanță de play-off.
  • U Cluj nu se poate lăuda cu rezultate foarte bune în duelurile directe cu FC Voluntari, iar în 3 întâlniri a câștigat o singură dată. Poate obține un nou succes? 1.80 este cota la victorie!

FC Voluntari

  • FC Voluntari este destul de inconstantă în acest început de sezon. În ultimele 3 etape, ilfovenii au încheiat la egalitate atât cu Universitatea Craiova și cu FCSB, însă a pierdut cu Sepsi în runda precedentă, iar cu Tunari în Cupă a obținut doar o remiză. Trebuie spus faptul că echipa pregătită de Ilie Poenaru este fără victorie de 10 etape!
  • În prezent, Nemec & Co. ocupă doar locul 14 în Superliga, cu 13 puncte acumulate în 14 etape. Cu 25 de goluri încasate, Voluntari are a 3-a cea mai slabă defensivă din campionat.
  • FC Voluntari a câștigat cu 3-2 ultimul duel direct cu U Cluj, chiar pe “Cluj Arena”. Conform caselor de pariuri, ilfovenii au șansa a doua la victorie în acest joc - 4.75 este cota!

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri