Pariuri sportive

U Cluj vs CFR Cluj ponturi Cupa României 02.11.2023

Joi, în data de 2 noiembrie, cu începere la ora 20:30, se va juca partida dintre U Cluj și CFR Cluj, ce contează pentru runda cu numărul 2 din grupele Cupei României, urmând să se desfășoare pe “Cluj Arena”. Meci de goluri?


Ponturi pariuri si pronostic analizat U Cluj vs CFR Cluj

Este un derby, orgoliile ating cote înalte și mă aștept la un duel tensionat, dar în același timp spectaculos. Se întâlnesc două formații în formă, cu moral bun și care pot produce spectacol. De altfel, în ultima întâlnire s-au marcat 7 goluri. Recomand pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.90 la NetBet!

Ponturi U Cluj vs CFR Cluj

Netbet
Netbet

U Cluj vs CFR Cluj

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

U Cluj

  • De la revenirea lui Sabău pe banca tehnică, U Cluj a impresionat și a ajuns la 7 meciuri consecutive fără înfrângere, timp în care a înregistrat 3 remize și 4 victorii. Ultimul joc disputat a fost cu FC Botoșani în deplasare, câștigat cu scorul de 3-0.
  • În urma rezultatelor bune, “Șepcile roșii” au urcat până pe locul 8 în Superliga, cu 19 puncte, fiind la doar o lungime distanță de play-off.
  • U Cluj a început perfect grupele Cupei României, respectiv cu o victorie clară, 1-3 pe terenul celor de la CSA Steaua.
  • Doar de două ori a câștigat U Cluj cu CFR Cluj în ultimii 10 ani. Poate produce surpriza? 3.35 este cota!

CFR Cluj

  • CFR Cluj este una dintre cele mai în formă echipe din Superliga. După 14 runde, echipa din Gruia este pe locul secund, cu 30 de puncte, fiind la doar o lungime în spatele liderului FCSB.
  • Trupa lui Mandorlini este neînvinsă în ultimele 6 partide, timp în care au înregistrat 2 remize și 5 victorii. Ultimul joc disputat a fost cu Farul, câștigat cu scorul de 3-1.
  • “Feroviarii” au început cu dreptul grupele Cupei Românei și au câștigat cu scorul de 3-1 pe terenul celor de la CSM Alexandria. Urmează un nou succes?

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri