Pariuri sportive

Tunari vs Gloria Buzau ponturi Cupa Romaniei 05.12.2023

Marți, 5 decembrie, de la ora 19:00 va avea loc meciul Tunari vs Gloria Buzau, contând pentru etapa cu numărul 3 în Cupa României, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Tunari vs Gloria Buzău

Este ultima etapă din faza grupelor, iar în prezent ambele echipe au șanse matematice de calificare. Este greu de crezut că pot merge mai departe, mai ales că sunt la mâna altor echipe. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.85 la agenția de pariuri online Unibet!

Ponturi Tunari vs Gloria Buzău

Unibet
Unibet

Tunari vs Gloria Buzău

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Tunari

  • CS Tunari joacă în liga a 2-a din România. De altfel, a promovat în acest sezon din liga a 3-a. În acest moment, gazdele nu se descurcă prea bine, iar în 15 etape a reușit doar două victorii. În prezent, gazdele se află pe locul 17 în campionat, cu 12 puncte și un golaveraj de 14-29.
  • Chiar și așa, Tunari nu a jucat rău până acum în grupele Cupei României, fiind neînvinsă după primele 2 runde: 1-1 atât cu Universitatea Craiova, cât și cu FC Voluntari. Cu 2 puncte, aceștia ocupă locul 5 în grupă.
  • Poate produce surpriza contra celor de la Gloria Buzău? 5.75 este cota!

Gloria Buzău

  • Gloria Buzău vine după eșecul de pe teren propriu cu cei de la Csikszereda, scor 0-2, această fiind prima înfrângere din ultimele 5 partide. În prezent, Gloria se află pe locul 5 în liga secundă din România, fiind încă pe loc de play-off.
  • Buzoienii au debutat cu o înfrângere în grupele Cupei României, 1-2 pe teren propriu cu UTA Arad, ca mai apoi să câștige cu Farul, scor 1-0. În acest moment, Gloria se află pe locul 4 în grupă, cu 3 puncte.
  • Casele de pariuri le oferă prima șansă în acest meci. Poate Gloria Buzău obține cele 3 puncte? 1.65 este cota la victorie!

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri