Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Trnava vs Newtown ponturi si pronosticuri 21.07.2022

Joi, de la ora 21:30, Trnava si Newtown se intalnesc in prima mansa din turul II de calificare din Europa Conference League. Partida are loc la Trnava, pe City Arena Trnava.
Trnava vs Newtown
July 21,2022
21:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Trnava vs Newtown

Exista o diferenta substantiala intre cele doua echipe, evidentiaza si de cotele listate deja de casele de pariuri. Ma astept ca Trnava sa fie la inaltime si sa faca show. Peste 2.5 goluri este recomandarea mea, cota 1.60 la Superbet.

Ponturi Trnava – Newtown

Scor corect 2-0 Daniil Medvedev - Cota 1.64⭐
Pariază acum

Trnava

  • Este primul meci pe care Trnava urmeaza sa joace in cupele europene in sezonul 2022/2023 si pleaca cu prima sansa in fata galezilor.
  • Trnava este cu moralul ridicat dupa ce a debutat in noua stagiune cu fruntea sus. 2-0 a fost scorul in meciul cu Moravce Vrable.
  • Pe terenul propriu a evoluat foarte bine, dovada ca in ultimele cinci dueluri oficiale disputate in aceasta postura a reusit sa castige de patru ori, iar un alt duel s-a incheiat la egalitate.

Newtown

  • Fotbalul galez este unul modest din toate punctele de vedere, iar faptul ca s-a calificat in acest tur al doilea este clar o surpriza.
  • Newtown a reusit sa joace bine in primul tur, cu toate ca a fost nevoita sa inceapa a doua mansa de la 0-1, scor inregistrat in prima mansa a disputei cu HB Torshavn.
  • A avut nevoie de penalty-uri pentru a avansa in acest tur al doilea. Newtown a dispus cu 3-1 de feroezii de la HB Torshawn (0-1, 3-1), cu Lifumpa Mwandwe in rol de marcator decisiv pentru galezi.

Pariaza la Superbet pe meciurile din Europa Conference League!

Plasează pariul