WTA

Zheng vs Cirstea - Ponturi WTA Stuttgart - 16-06-2024

Marți, de la o oră ce va anunțată ulterior de organizatorii WTA Stuttgart, Qinwen Zheng și Sorana Cîrstea se vor înfrunta în cadrul turului I.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Qinwen Zheng vs Sorana Cîrstea

În ciuda faptului că favorita meciului este chinezoaica, jocul Soranei pe zgură este unul bun și uneori le poate surprinde chiar și pe jucătoarele din top 10. De altfel, Zheng va juca primul meci pe zgură din 2024,. Am pariat peste 20.5 game-uri, cotă 1.70 la Superbet.

Superbet
Superbet

Qinwen Zheng vs Sorana Cîrstea

Peste 20.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Qinwen Zheng - Sorana Cîrstea

Qinwen Zheng

  • Locul 7 WTA a reușit să își câștige precedentele două dispute pe care le-a avut înaintea debutului la WTA Stuttgart. Qinwen ZHeng a trecut de Yang și Raina în cadrul Billie Jean King Cup și de fiecare dată a avut nevoie de două seturi.
  • Pe de altă parte, după saltul în top 10 WTA datorat finalei jucate la Australian Open 2024, chinezoaica nu a mai impresionat, iar victoriile obținute au avut loc în dispute cu jucătoare modeste.
  • Favorita numărul 5 la câștigarea competiției va avea un adversar mai accesibil în turul următor, dacă va obține calificarea. Kostyuk sau Siegemund vor juca în turul următor împotriva câștigătoarei acestui duel.

Sorana Cîrstea

  • Sorana Cîrste a încheiat sezonul de zgură de anul trecut cu trei înfrângeri și nu au fost dueluri împotriva unor jucătoare greu de învins. Cu toate acestea, două dintre acele dueluri au avut nevoie de decisiv.
  • Jucătoarea noastră nu a mai jucat tenis de aproape trei săptămâni, iar ultima sa replică într-un meci oficial a oferit-o în eșecul cu Danielle Collins de la Miami WTA.
  • Aflată pe locul 29 în lume, Sorana va evolua în premieră împotriva lui Qinwen Zheng (7 WTA). În 2023 o singură dată a mai evoluat împotriva unei jucătoare de top 10 și atunci a fost învinsă de Sabalenka.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri