WTA

Townsend vs Rybakina ponturi WTA Miami 23.03.2024

Rybakina o întâlnește pe Townsend în 16-imile de la WTA Miami. Meciul va avea loc sâmbătă, 23 martie 2024, nu mai devreme de ora 16:00. Se impune Rybakina fără probleme?

Elena Rybakina vs Elina Svitolina

Ponturi pariuri și pronostic analizat Townsend vs Rybakina

Cele două jucătoare se întâlnesc pentru prima dată, iar Rybakina este mare favorită la victorie. Mă aștept să respecte statul de favorită, fiind tenismena mai valoroasă. De altfel, are mare nevoie de această calificare, în special pentru moral. Recomand pronosticul 0-2 la seturi, la o cotă de 1.45 la Unibet!

Ponturi Townsend vs Rybakina

Unibet
Unibet

Townsend vs Rybakina

0-2 la seturi

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Townsend

  • În vârstă de 27 de ani, Townsend ocupă în prezent locul 72 mondial - 61 reprezintă cel mai bun loc în clasamentul WTA.
  • Americanca a disputat deja 4 meciuri la Miami, reușind să treacă pe rând de Pigossi, Bektas, Bronzetti și Mertens, aceasta fiind una dintre surprizele de până acum.
  • Înainte de acest turneu, Townsend a jucat la Indian Wells, acolo unde s-a oprit în turul II, după ce a fost învinsă de Kalinskaya.
  • 5.50 este cota la victorie cu Rybakina!

Rybakina

  • Numărul 4 în lume, Rybakina, a început greu turneul. Sportiva din Kazakhstan a avut nevoie de 3 seturi pentru a trece de Tauson, scor 5-3, 5-7, 4-6.
  • Nu a jucat deloc rău în 2024, reușind să câștige turneul de la Brisbane și Abu Dhabi, iar la Doha a jucat finală cu Swiatek. Înainte de a venit aici, Rybakina s-a retras din sferturile de finală de la Dubai.
  • Se impune cu Townsend?

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri