WTA

Stephens vs Kasatkina - Ponturi Indian Wells - 11-03-2024

Luni, nu înaintea orei 21:30, Sloane Stephens și Daria Kasatkina vor fi adversare în cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului WTA Indian Wells 2024. Învingătoare va putea juca cu Yuan sau Dolehide.

Kasatkina

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sloane Stephens vs Daria Kasatkina

Sloane o conduce cu 4-1 la general pe Kasatkina, iar cel mai recent dintre dueluri a avut loc la Australian Open 2024. De trei seturi a avut atunci nevoie jucătoarea din Statele Unite ale Americii pentru a se impune. După cum au pus cele două problema la Indian Wells 2024, tot un meci strâns mă aștept să vedem și vă recomand peste 19.5 game-uri, cotă 1.57 la Superbet.

Superbet
Superbet

Sloane Stephens vs Daria Kasatkina

Peste 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Sloane Stephens - Daria Kasatkina

Sloane Stephens

  • Eliminată în optimile turneului de la Austin (Texas), Sloane Stephens și-a învățat lecția și preț de câteva zile s-a antrenat mai bine, iar rezultatele s-au văzut în cele două jocuri deja disputate de la Indian Wells.
  • Sportiva din Statele Unite ale Americii nu numai că nu a pierdut set în duelurile cu Sherif și Sorana Cîrstea, ci a oferit și o replică destul de bună în ceea ce privește serviciul.
  • Cu 7-5, 6-3 a trecut de locul 70, iar în turul anterior a dispus cu 6-0, 7-5 de Sorana Cîrstea, totul la finalul unei partide care a durat doar o oră și 21 de minute.

Daria Kasatkina

  • Faptul că este pe locul 12 în lume o pune pe Daria Kasatkina pe locul 11 în topul capilor de serie favoriți la câștigarea turneului nord-american unde tocmai s-a calificat în șaisprezecimi.
  • Datorită locului din clasament a început turneul din turul al doilea, acolo unde a jucat cu Oceane Dodin (85 WTA). Meciul nu a fost deloc atât de ușor pe cât ne așteptam noi și casele de pariuri online.
  • Până la urmă, Daria Kasatkina a profitat de greșelile pe care adversarul le-a făcut și a câștigat cu 6-3, 7-6 (5) în doar o oră și 28 de minute de la startul partidei. În tot acest timp a avut și 8 duble greșeli, semn că nu a fost ziua ei cea mai bună.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri