WTA

Stephens vs Cirstea - Ponturi Miami - 22-03-2024

Vineri, de la ora 21:30, ora României, Sloane Stephens și Sorana Cîrstea au meci în cadrul rundei cu numărul 2 de la WTA Miami Open.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Sloane Stephens vs Sorana Cîrstea

După cum s-au prezentat cele două jucătoare de-a lungul precedentelor partide, americanca are un avantaj important și am decis să merg pe mâna ei. Deși este mai slab clasată, a început în forță la Mami și poate profita de evoluția timidă a Soranei din precedentele jocuri. Victorie Sloane Stephens este alegerea mea, cotă 1.75 la Superbet.

Superbet
Superbet

Sloane Stephens vs Sorana Cîrstea

Victorie Sloane Stephens

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Sloane Stephens - Sorana Cîrstea

Sloane Stephens

  • Locul 41 în lume, Stephens a avut perioada ei de glorie, dar nu este târziu nici la 31 de ani să reaînceapă să viseze la finale de Grand Slam și trofee importante.
  • La Miami Open 2024 a făcut un prim pas important prin succesul pe care a reușit să-l obțină în fața nemțoaicei Angelique Kerber. 6-2, 6-3 a fost scorul unui duel în care Sloane a pierdut un singur game pe propriul serviciu.
  • Ce e drept, la Indian Wells a jucat la fel de bine în primele două tururi. Atunci a trecut de Sorana Cîrstea tot în turul al doilea și a făcut-o destul de ușor, 6-0, 7-5.

Sorana Cîrstea

  • Oare se poate revanșa Sorana după eliminarea de la Indian Wells suferită tot în compania lui Sloane Stephens? Atunci pierdea la 0 primul set.
  • Dezamăgitor pentru locul 24 în lume este că vine după două înfrângeri surprinzătoare, ambele în minimum de seturi și în compania unor jucătoare mai slab clasate decât ea.
  • Nivelul jocului său o readuce la Miami unde speră să câștige primul duel din ultima lună. Cea mai recentă victorie datează de la Dubai, în acel meci de trei seturi împotriva Marketei Vondroussova.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri