WTA

Raducanu vs Sabalenka - Ponturi Indian Wells - 11-03-2024

Luni, nu înaintea orei 22:00, ora României, Emma Răducanu și Aryna Sabalenka vor fi adversare în cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului Indian Wells 2024. Elina Svitolina sau Emma Navarro vor juca în optimi cu învingătoarea acestui duel.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Emma Răducanu vs Aryna Sabalenka

Va fi primul lor duel direct, însă așa cum au stat lucrurile până acum mă aștept ca Aryna să arate care este jucătoarea mai bună și să defileze. Cu alte cuvinte, cred în forța sportivei din Belarus care a demonstrat că știe tenis și poate juca la cel mai înalt nivel, iar drept urmare am paria victorie Aryna Sabalenka scor 2-0, cotă 1.50 la Superbet.

Superbet
Superbet

Emma Răducanu vs Aryna Sabalenka

ictorie Aryna Sabalenka scor 2-0,

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Emma Răducanu - Aryna Sabalenka

Emma Răducanu

  • Pentru Emma Răducanu este o mică surpriză să o vedem în acest punct al competiției, dar norocul a avut și el ui în obținerea acestei performanțe de sportiva din Marea Britanie.
  • A început turneul favorită în fața ibericii Masarova (96 WTA), iar după o oră și 46 de minute fost declarată învingătoare cu scorul de 6-2, 6-3.
  • În turul anterior nu a mai stat atât timp în teren, ci după 18 minute a fost declarată învingătoare în urma confruntării pe care a avut-o cu Dayana Yastremska (31 WTA). Sportiva din Ucraina s-a retras la scorul de 4-0 în favoarea Emmei, punând totul pe seama unei accidentări.

Aryna Sabalenka

  • Aflată pe locul al doilea în clasamentul mondial al momentului, Aryna Sabalenka nu a arătat deloc ca fiind favorită 2 la câștigarea turneului din America de Nord.
  • Sportiva din Belarus a fost serios întrebuințată de americanca Peyton Stearns pe care a reușit să o învingă într-un final în trei seturi, însă după aproape trei ore de joc efectiv.
  • Aryna Sabalenka s-a impus cu 6-7(2), 6-2, 7-6(6), la finalul unei partide în care procentajul primului serviciu a fost mai slab decât cel al adversarului.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri