WTA

Ostapenko vs Sabalenka – Ponturi WTA Roma – 15-05-2024

Miercuri, nu înaintea orei 14:00, Jelena Ostapenko (10 WTA) i Aryna Sabalenka (2) vor fi adversare în cadrul sferturilor de finală ale turneului WTA de la Roma.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Jelena Ostapenko vs Aryna Sabalenka

Ambele vin după un meci câștigat în trei seturi, ceea ce anunță faptul că au slăbiciuni și există posibilitatea să aibă căderi de-a lungul partidei. Astfel, indiferent cine se va impune, mă aștept ca meciul să aibă peste 20.5 game-uri, cotă 1.90 la Superbet.

Superbet
Superbet

Jelena Ostapenko vs Aryna Sabalenka

Peste 20.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Jelena Ostapenko – Aryna Sabalenka

Jelena Ostapenko

  • Aflată pe locul 10 în clasamentul mondial, Jelena Ostapenko a început turneul de la Roma într-o notă pozitivă, cu victorii în fața unor jucătoare precum Potapova, Sorribes Tormo și Sramkova.
  • Dacă în disputa cu Potapova a avut un meci ușor, câștigat în doar două seturi, nu la fel s-a întâmplat și în următoarele două confruntări. În aceste jocuri s-a impus, dar în decisiv.
  • Pe Sorribes Tormo a reușit s-o învingă cu 6-4, 5-7, 6-1, după două ore și 34 de minute. În fața Sramkovei a revenit de la 0-1 la seturi și s-a impus cu 4-6, 6-4, 7-6(3).

Aryna Sabalenka

  • Locul 2 în lume a jucat finala la turneul de la Madrid, însă Iga Swiatek a fost mai bună și a reușit să-și adjudece turneul după un succes în trei seturi.
  • Tot de trei seturi a avut nevoie și în sferturile de finală, acolo unde a trecut cu scorul de 4-6, 6-1, 7-6(7) de Elina Svitolina (19 WTA). A fost al doilea duel de la Roma 2024 unde a trebuit să joace trei seturi.
  • Anterior meciului cu Svitolina, Aryna Sabalenka a reușit să se impună în fața Dayanei Yastremska și a americancei Volynets. În disputa cu Volynets a jucat tot trei seturi, 4-6, 6-3, 6-2 a fost scorul.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri