WTA

Osorio vs Todoni - Ponturi Bogota - 04-04-2024

Joi, de la ora 17:00, Camila Osorio și Anca Todoni vor fi rivale în cadrul turului II de la WTA Bogota 2024. Cine reușește să se impună?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Camila Osorio vs Anca Todoni

Experiența este de partea Camilei, mai ales că aceasta este și columbiancă și va avea o susținere mai mare în fața Ancăi, dar chiar și așa tot mă aștept la o replică bună a sportivei noastre, mai ales că a trecut și prin febra calificărilor, deci are de trei ori mai multe meciuri. Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.60 la Superbet

Superbet
Superbet

Camila Osorio vs Anca Todoni

Peste 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Camila Osorio - Anca Todoni

Camila Osorio

  • Are statut de favorită numărul 6 la câștigarea WTA Bogota 2024, însă Camila Osorio va avea un adversar dificil în turul al doilea, deși este mai bine văzută de către casele de pariuri online prin prisma cotelor afișate.
  • Evoluția jucătoare din Columbia în primul meci a fost una bună și drept urmare a izbutit o victorie clară. 6-4, 6-2 a arătat tabela unui duel pe care l-a susținut în compania ocupantei locului 206 mondial.
  • Mai mult decât atât, sportiva aflată pe locul 85 în lume a avut mereu tăria să revină de la 0-1 pe tabelă la game-uri după ce și-a pierdut mereu prima serviciul.

Anca Todoni

  • Pentru tânăra sportivă din România este un rezultat bun faptul că ajunge în turul al doilea al WTA Bogota 2024, mai ales că și-a început competiția jucând în calificări.
  • Sportiva în vârstă de 19 ani a reușit să treacă fără mai emoții de Sanchez și Varvara Lepchenko, iar nivelul jocului său din meciul cu italianca Stefanini a fost la fel de bun.
  • În avancronica meciului disputat de Anca Todoni în compania Lucreziei Stefanini v-am spus de ce mergem pe mâna Ancăi și am avut dreptate. 4-6, 6-2, 6-4 a fost scorul unui duel care a durat două ore și 34 de minute.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri