WTA

Navarro vs Sabalenka – Ponturi Indian Wells – 13-03-2024

Miercuri, nu înaintea orei 20:00, ora României, în optimile de finală ale Indian Wells se va disputa și meciul dintre americanca Emma Navarro și bielorusa Aryna Sabalenka. Învingătoare va juca cu Parry sau Sakkari.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Emma Navarro vs Aryna Sabalenka

Este pentru prima oară când cele două sportive vor fi rivale, însă după cum s-au desfășurat ostilitățile în meciurile disputate până acum la Indian Wells 2024, Aryna și-a îmbunătățit jocul foarte bine. Dacă va aborda meciul așa cum a făcut-o în turul anterior și așa cred că va fi, victoria bielorusei va veni în două seturi scurte. Voi paria pe victorie Aryna Sabalenka, cotă 1.48 la Superbet.

Superbet
Superbet

Emma Navarro vs Aryna Sabaleneka

Victorie Aryna Sabalenka scor 2-0

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Emma Navarro - Aryna Sabalenka

Emma Navarro

  • Calificarea locului 23 în lume în acest punct al competiției era oarecum de așteptat, însă nu a avut deloc de două meciuri ușoare. De fiecare dată în cele două partide a jucat cu sportive din Ucraina.
  • Astfel, Emma a trecut în primul meci de Lesia Tsurenko, cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5, dar a avut nevoie de două ore și 29 de minute pentru a întoarce rezultatul și a se califica.
  • Elina Svitolina este numele jucătoarei eliminată de americancă în turul anterior. Navarro a trecut cu 6-1, 4-6, 6-3 de locul 17 mondial, într-un meci în care procentajul pe primul serviciu a fost de 71%.

Aryna Sabalenka

  • Jucătoarea din Belarus este pe locul 2 în lume și acum intră în teren din poziția de favorită la câștigarea meciului. Este prima oară când joacă cu Navarro, însă nu și când va întâlni o americancă.
  • În chiar primul său meci de la Indian Wells 2024, Aryna a dispus în trei seturi de Peyton Stearns (22 ani, 64 WTA) și a reușit să întoarcă scorul de la 0-1 la seturi pentru ca după două ore și 55 de minute să se impună cu 6-7(2), 6-2, 7-6(6).
  • Jocul său s-a îmbunătățit vizibil în cel de-al doilea duel, în care s-a duelat cu britanica Emma Răducanu (250 WTA). A fost un meci care a durat o oră și 37 de minute, iar la final 6-3, 7-5 a fost scorul.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri