WTA

Kalinskaya vs Ostapenko ponturi WTA Miami 23.03.2024

Kalinskaya vs Ostapenko este duelul din turul III de la WTA Miami. Partida este programată sâmbătă, 23 martie 2024, nu mai devreme de ora 16:00. Cine se califică în optimi?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Kalinskaya vs Ostapenko

De două ori s-au întâlnit până acum cele două jucătoare, iar până acum Kalinskaya a câștigat de fiecare dată. Ba mai mult decât atât, nu a pierdut nici măcar un set. Mă aștept la același rezultat, asta și pentru că Ostapenko este o tenismenă inconstantă, cu evoluții modeste în acest an. Recomand pronosticul 1 solist, la o cotă de 1.90 la NetBet!

Ponturi Kalinskaya vs Ostapenko

Netbet
Netbet

Kalinskaya vs Ostapenko

1 solist

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Kalinskaya

  • În vârstă de doar 25 de ani, Kalinskaya ocupă locul 25 în clasamentul WTA.
  • Sportiva din Rusia nu a avut probleme în primul tur la Miami, reușind să treacă fără emoții de Wang, cu un dublu 62, meci încheiat într-o oră și 28 de minute.
  • Nu a jucat rău în acest an, reușind să ajungă până în sferturi la Australian Open, iar la Dubai a jucat finală cu Paolini, pierdută în 3 seturi.
  • Acum o lună, Kalinskaya câștiga cu 6-4, 7-5 contra lui Ostapenko în optimi la WTA Dubai. Se impune din nou?

Ostapenko

  • Ostapenko a avut mari emoții în primul tur la Miami. Letona a trecut de Siegemund cu scorul de 7-6, 6-4, la capătul a două ore de joc.
  • Numărul 10 în ierarhia mondială a câștigat deja două turnee în 2024, respectiv la Adelaide și Linz. Înainte de a juca la Miami, Ostapenko a dezamăgit la Indian Wells, fiind învinsă încă de la primul joc de Kerber (342 WTA).
  • Ostapenko nu a câștigat niciodată contra lui Kalinskaya. De altfel, nici măcar nu a câștigat set. Poate obține primul succes?

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri