WTA

Hibino vs Ruse - Ponturi WTA Rouen - 16-04-2024

În chiar primul tur al turneului WTA de la Rouen (Franța), japoneza Nao Hibino și Gabriela Ruse vor fi adversare. Sportiva noastră este favorită, dar se poate impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Nao Hibino vs Gabriela Ruse

Dat fiind faptul că nu vorbim despre Hibino ca despre un adversar redutabil, cu siguranță Gabriela merită să aibă prima șansă. În primul rând joacă pe suprafața ei preferată, apoi a jucat deja excelent în calificări și a mai învins-o pe niponă. Victorie Gabriela Ruse este recomandarea mea, cotă 1.57 la Superbet.

Superbet
Superbet

Nao Hibino vs Gabriela Ruse

Victorie Gabriela Ruse

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Nao Hibino - Gabriela Ruse

Nao Hibino

  • Au trecut aproape 11 luni de la cel mai recent meci pe zgură jucat de către japoneza Nao Hibino, iar lucrul acesta o face să aibă a doua șansă în duelul cu Ruse.
  • Nu a stat deloc departe de tenis, ci a reușit două victorii importante în drumul spre succes și le-a învins pe kazahele Danilina și Putintseva, ambele meciuri având loc în Billie Jean King Cup.
  • Pe de altă parte, nu a lăsat o replică mai bună nici în precedentele două competiții în care a fost angrenată. A fost eliminată din calificările WTA Miami și anterior a pierdut cu Andreeva (100 WTA), în cadrul turneului challenger de la Charleston.

Gabriela Ruse

  • Pentru a putea juca împotriva lui Nao Hibino pe tabloul principal, Gabriela Ruse a jucat în calificări, acolo unde a arătat ca o jucătoare decisă să lase o impresie plăcută la Rouen.
  • Primul duel pe care l-a avut în calificări a avut loc împotriva locului 287 WTA, Nuria Brancaccio. A fost câștigat în aproape două ore de locul 162 WTA, 7-6(5), 6-4.
  • Jocul bun al sportivei din România a continuat să facă victime. În finala calificărilor a dispus cu 6-4, 6-0 de poloneza Martyna Kubka (356 WTA) , iar totul a durat o oră și 12 minute.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri