WTA

Cristian vs Saville - Ponturi WTA Madrid - 23-04-2024

Marți, de la ora 13:30, Jaqueline Cristian și Daria Saville vor juca în finala calificărilor WTA Madrid 2024. Meciul nu este transmis la televizor.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Jaqueline Cristian vs Daria Saville

Va fi prima confruntare directă între Cristian și Saville, însă după modul cum au pus problema în ultimele dueluri, am ales să mizez pe victoria sportivei din România. Aceasta a încheiat frumos punctele cheie și dacă va pune la fel problema și în finala calificărilor, atunci nu ar trebui să aibă probleme. Victorie Jaqueline Cristian este alegerea mea, cotă 1.80 la Superbet.

Superbet
Superbet

Jaqueline Cristian vs Daria Saville

Victorie Jaqueline Cristian

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Jaqueline Cristian - Daria Saville

Jaqueline Cristian

  • Parte importantă în victoria României asupra Ucrainei din Billie Jean King Cup, Jaqueline Cristian a reușit să mențină ritmul bun i a lăsat o impresie bună și la Madrid Open.
  • În primul tur al calificărilor s-a prezentat bine în fața locului 119 WTA. Cristian s-a impus cu scorul de 7-6(4), 6-4 în urma confruntării cu McCartney Kessler.
  • Va fi primul duel pe care urmează să-l aibă în fața australiencei Daria Saville. Cu toate acestea, zgura este suprafața preferată a jucătoarei aflate pe locul 73 în lume.

Daria Saville

  • Locul 96 WTA a fost și ea chemată să ajute Australian în confruntarea cu Mexic din cadrul Billie Jean King Cup și chiar a reușit o victorie asupra lui Zacarias.
  • Tot de o victorie a avut parte Daria Saville și în primul duel al calificărilor WTA Madrid 2024. Daria a condus cu 1-0 la seturi, însă a pierdut setul al doilea și la final scorul a fost 6-1, 5-7, 6-2.
  • Are rezulate modeste obținute în ultimul timp, însă în cel mai recent turneu disputat a reușit să ajungă pe tabloul principal după ce a trecut de febra calificărilor. S-a întâmplat la Charleston (SUA).

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri