WTA

Bulgaru vs Falei – Ponturi French Open – 21-05-2025

De la ora 14:00, Miriam Bulgaru și Aliona Falei vor fi adversare în cadrul sferturilor de finală ale turneului de calificare al French Open 2024.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Miriam Bulgaru vs Aliona Falei

După prestația celor două jucătoare din ultimul timp oricât aș vrea să sper la un succes al jucătoarei noastre, această parcă nu mai știe nici măcar cum să-și pună adversarii în dificultate. Drept urmare, mizez pe ambiția jucătoarei din Belarus și atunci recomandarea mea este victorie Aliona Falei, cotă 1.95 la Superbet.

Superbet
Superbet

Miriam Bulgaru vs Aliona Falei

Victoria Aliona Falei

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Mirian Bulgaru vs Aliona Falei

Miriam Bulgaru

  • Ajunsă la 25 de ani, Miriam Bulgaru încă n-a reușit să intre în top 100 WTA și încearcă să facă lucrul acesta. Cea mai bună clasare a fost 183 WTA, în septembrie 2023.
  • Este într-o formă foarte slabă, abia dacă a câștigat un meci din ultimele cinci disputate și acela în fața unei jucătoare din România. A pierdut fără set luat precedentele trei meciuri.
  • Este pentru al doilea an consecutiv când participă în calificările de Grand Șlam, dar niciodată nu a reușit să intre pe tabloul principal. La French Open, în 2023 a ajuns în turul II al calificărilor, ceea ce reprezintă cea mai bună prestație.

Aliona Falei

  • Jucătoarea din Belarus se află la vârstă de 20 de ani pe care a împlinit-o de puțin timp, dar acum încearcă să lase o prestație frumoasă la primul ei meci de calificare din carieră.
  • Are 4 turnee câștigate la activ, iar toate sunt ITF. Ce e drept, nici ea nu a jucat excelent în ultimele dueluri, a reușit să câștige două din precedentele cinci confruntări.
  • Capuro Taborda (162 WTA) a fost capăt de linie pentru Falei (175 WTA) în cadrul optimilor ITF W75 Zagreb, unde a învins-o pe bielorușă cu 6-1, 6-1.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri